Lapset ja junnut

Pyhäkoulu:

Lapset ovat tervetulleita pyhäkouluun, jota pidetään kerran kuussa Iltamessun yhteydessä Lappeenrannan kirkossa. Pyhäkouluun lähdetään yhdessä ohjaajien kanssa Iltamessun alkupuolella.

Pyhäkoulun aikana muun muassa lauletaan, rukoillaan sekä kuullaan rakastavasta Jumalasta. Pyhäkoulu pitää sisällään myös toiminnallisen osuuden, joko ennen opetushetkeä tai sen jälkeen. Toiminnallinen osuus mahdollistaa juuri opitun asian, laittamista käytäntöön. Toiminnallinen osuus voi pitää sisällään muun muassa: leikkiä, askartelua tai erilaista liikunnallista aktiviteettia. Pyhäkoulu järjestetään Lappeenrannan kirkon alasalissa, samassa tilassa missä messun jälkeen pidetään kirkkokahvit.

Lämpimästi tervetuloa mukaan pyhäkouluun!

——————————————————————————-

Donkkis-kerho:

Donkkis-kerhoissa lapset saavat kuulla Raamatunopetusta, hiljentyä, rukoilla ja kokea yhteyttä myös toinen toiseensa. Donkkis-kerhojen ohjelmassa on lisäksi monipuolista toimintaa: kisailua, pelailua ja erilaisia aktiviteetteja. Mahdollisuuksien mukaan Donkkis-kerhoissa järjestetään myös pieni yhteinen herkkuhetki. Donkkis-kerhot ovat tarkoitettu pääasiallisesti alakouluikäisille (7-12) lapsille.

Donkkis-kerhoja järjestetään säännöllisesti seuraavilla paikkakunnilla: Lappeenrannassa, Simpeleellä, Rautjärvellä ja Luumäellä

Lämpimästi tervetuloa mukaan Donkkis-kerhoihin!

——————————————————————————-

Donkkis Big Night-illat:

Etelä-Saimaan Kansanlähetys järjestää yhdessä paikallisseurakuntien kanssa Donkkis Big Night-iltoja. Tällä hetkellä näitä iltoja järjestetään viidellä paikkakunnalla. Nämä viisi paikkakuntaa ovat: Lappeenranta, Imatra, Savitaipale, Luumäki ja Parikkala. Illat järjestetään yhteistyössä seurakuntien kanssa.

Donkkis Big Night on alakoululaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta,  jossa on kolme eri osiota:

1. Alkuohjelma sisältää raamattuopetusta, rukousta, lauluja sekä Donkki-lehdestä tuttujen kaverusten Sakun ja Ruutin vuoropuhelun. Raamattuopetuksessa on selkeästi esillä evankeliumi Jeesuksen sovituskuolemasta.
2. Toimintaosuudessa on monia erilaisia hauskoja toimintapisteitä ja yhteinen iltapala/nyyttärit.
3. Loppuohjelmassa Saku ja Ruut esiintyvät. Lisäksi  lauletaan, rukoillaan, jaetaan palkintoja ja arvotaan Raamattu.

Donkkis Big Night iltojen päivämäärät voit tarkistaa sivuiltamme löytyvästä tapahtumakalenterista.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Donkkis Big Nigth -iltoihin!

Aikuinen, mikäli olet itse kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena ja pitämään joko pyhäkoulua, Donkkis-kerhoa tai palvelemaan vapaaehtoisena Donkkis Big Night-illoissa, niin ole rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen, eli Taneli Ukkoseen!