Tietojen päivitys

Haluamme tarkistaa tietosi. Aihe on nyt erityisen ajankohtainen, sillä olemme siirtämässä lähettäjärenkaiden tietoja uuteen järjestelmään. Ole hyvä ja täytä alla olevat tiedot ja paina lähetä nappia. Kiitos ja siunausta.

Tietojen päivitys

Nimi (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Sähköposti (äärimmäisen suositeltava)

Puhelinnumero (pakollinen)

Syntymäaika

Seurakunta

Minulle ei saa lähettää Kansanlähetyksen markkinointipostia

Haluan olla mukana lähettäjärenkaassa:
Aatto LMirva & Kai LKirsti MKirsi & Mikko TAnu MAnnu & Pedro SSanna SAntti N - kotimaantyöTaneli U - lapsi-, junnu-, ja nuorisotyöKv-työRetkikirje (saat lisätietoja tulevista retkistä)Uutiskirje (Yleisiä piirin toimintaan liittyviä uutisia)Tapahtumakirje (Kirkolliset ilmoitukset sähköpostiisi viikottain)

Haluan saada lähettäjäpostin

Nyt lähettikirjeet ilmestyvät osittain piirin ystävälehden osana (4 krt. vuodessa) ja erillisenä kirjeenä (1-2 krt. vuodessa). Jatkossa lähettien terveiset tulevat ehkä aina erillisinä kirjeinä, ja piirin ystävälehti kertoo suurimmaksi osaksi kotimaan toiminnasta.
Haluatko piirin Ystävälehden vielä tämän muutoksen jälkeen?
Älä siis loukkaannu, jos saat ystävälehden, vaikka et sitä haluaisikaan. Mutta heti jos siirrymme edellä kuvattuun järjestelmään, niin yhdessä lehden tulo katkeaa.

Olen omasta mielestäni jo Kansanlähetyksen jäsen

Lisätietoja

Jos et ole vielä Kansanlähetyksen jäsen, mutta haluaisit liittyä, niin sen voit tehdä kätevimmin täältä http://etela-saimaa.sekl.fi/liity-jaseneksi/