Mikä on Kansanlähetys?

SUOMEN EVANKELISLUTERILAINEN KANSANLÄHETYS
Tunnuksenamme on ”Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja”. Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (SEKL) on vuonna 1967 perustettu Suomen evankelisluterialisen kirkon lähetysjärjestö, jonka tarkoituksena on toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä lähellä ja kaukana. Kansanlähetys on herätysliike ja toimii työssään Raamatun sekä luterilaisen tunnustuksen pohjalta.

Tunnuksenamme on ”Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja”.

Päämääränsä saavuttamiseksi Kansanlähetys julistaa kotimaassa evankeliumia hengellisen elämän syntymiseksi, syventämiseksi ja vahvistamiseksi. Tavoitteena on, että ihmiset Kristuksen rakkauden vaikutuksesta lähtevät liikkeelle joko lähettäjinä tai lähtijöinä. Hengellisen herätyksen ja lähetyksen yhteys merkitsee kotimaan työn ja lähetystyön saumatonta yhteenkuuluvuutta.

Kotimaassa Kansanlähetys toimii 17 piirijärjestönsä kautta.  Olet nyt Etelä-Saimaan kansanlähetyksen kotisivuilla. Etelä-Saimaan alue kattaa Lappeenrannan, Imatran ja niiden ympäristökunnat. Kotimaan työstä SEKLissä vastaa kotimaisen ja ulkomaisen työn osasto. Ruotsissa toimii Ruotsin Suomenkielinen Evankelisluterilainen Kansanlähetys.

Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksellä on noin sata lähetystyöntekijää jotka toimivat lähetystyössä Aasiassa,AfrikassaEuroopassa ja Oseaniassa. Raamatunkäännöstyötäjärjestö tekee Wycliffe-raamatunkääntäjien työyhteydessä. Kehitysyhteistyöprojektejajärjestöllä on Aasian ja Afrikan maissa.

Kansanlähetysopisto sijaitsee Ryttylässä ja sen tunnuslause on Kiinnostaako Raamattu? Opistolla on Raamattulinja, Teologinen linja, Nuorisotyölinja, Kristillinen taidelinja, Kansainvälisyyslinja sekä Verkkoraamattukoulu. Opisto järjestää myös lyhytkursseja.

tyttö