Sanna Suutari

Sanna Suutari koulutukseltaan tradenomi (ylempi amk) ja valmistautuu lähtemään lähetystyöhön vuoden 2017 kuluessa. Työalueeksi suunnitellaan mediatyötä Kyproksella Sat-7 -satelliittitelevisioasemalla.

Sat-7 lähettää kristillisiä ohjelmia arabiaksi, turkiksi ja farsiksi 25 maahan Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa, ja katsojia oli vuonna 2016 jo 21 miljoonaa. Mediaa onkin sanottu puimureiksi Herran elopellolla, sillä sen avulla on mahdollista tavoittaa hyvillä uutisilla suuri määrä ihmisiä erityisesti sellaisissa maissa, joissa evankeliumin levittäminen on muutoin haasteellista.

Sannan tuleva työnkuva sisältää hallinnollisia töitä, kuten projektisuunnitelmien arviointia ohjelmatuottajien kanssa sekä niiden muotoilua ja raportointia yhteistyökumppaneiden suuntaan, jolloin ohjelmien tekijöillä on enemmän aikaa tehdä sitä mitä parhaiten osaavat: laadukkaita kristillisiä ohjelmia.

On innostavaa saada olla suuressa mukana! Lähetystyö onkin tiimityötä parhaimmillaan. Voit lähteä Sannan mukaan liittymällä sivun oikeassa laidassa lähetysrenkaaseen ja rukoilemalla, rohkaisten tai rahallisesti tukien.

(Kuva: Philippe Gueissaz)